- Med erfarenhet sedan 1954 -

Spånga Bil & Motor AB är en auktoriserad verkstad för Kia med säte i Vinsta, ett stenkast från Vällingby centrum i Västra Stockholm.

Företaget grundades redan 1954 och utför all typ av service, reparation och tar hand om försäkringsskador. Vår kundkrets består främst av Kia ägare.

När du lämnar in din bil hos oss kan du alltid vara säker på att den är i trygga händer. Alla våra medarbetare är serviceinriktade, trevliga, erfarna och utbildade servicetekniker och skadereparatörer.

Varmt välkommen till oss på Spånga Bil & Motor!

kia-service
kia-verkstad
kia-reparation
kia-motor

Behöver du service eller reparation? Gör en bokningsförfrågan idag!

Originalservice

Här utför vi Kia originalservice. Vi använder Kia diagnosinstrument som läser av bilens kondition i ett världsomspännande system med uppdateringar och kontroll av komponenter.

Originaldelar

Vi använder alltid reservdelar och smörjvätskor i original. Dessa är tillverkade med samma höga klassificering som de delar man använder i fabriken vid biltillverkning

Certifierade tekniker

När du lämnar in din bil hos oss kan du alltid vara säker på att den är i trygga händer. Alla våra servicetekniker och skadereparatörer är erfarna och specialistutbildade på just din bil.

Krossgatan 23, 162 50 Vällingby
Ring oss idag 08-89 56 00
sbm@telia.com